Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

turfkväll

Laddade upp på Turfpub

Stockholmsturfare laddade upp för helgens vinterevent med Pubkväll.

Igår övergav alla festglada 08-turfare regionens zoner för en Turfpub i Vasastan. Här bjöds på härligt umgänge, hederlig pubmat och dryck som överjäst ale, underjäst lager och alkoholfritt. Som vid varje Turfpub träffades man för att peppa varandra inför den nystartade turfomgången och hylla turfhjältarna från turfomgången som just gjorts upp.

En turfhjälte som hyllades stort denna pubkväll var självklart DaHunter från Järfälla som med sina 468 261 poäng tog hem årets första Regionmedalj för Stockholm. Det är tredje gången som DaHunter erövrar den ädla medaljen. Första gången denna turfare fick bära hem en Regionmedalj var i april 2015 och samma år i oktober upprepades den bravaden för andra gången.

Att bli tvåa eller trea i kampen om segern i en turfregion är ingen dröm. De turfkämpar som hamnar på pallplatserna som brukar ge silver- och bronsmedalj blir i Turf utan medalj, -trots fantastiska insatser. I januariomgången var det spänstige och jovialiske Edeby från Stuvsta som kom på andra plats och virile och ihärdige aivar från Solna som kom på tredje. Alla vi andra tufare trycker på ”Hurra-appen” och utropar grattis till DaHunter, Edeby och aivar, det gjorde ni bra!

En hederskodex bland oss 08-turfare är att det som sägs på en Turfpub, det stannar där.
Den här kvällen handlade samtalen ändå om många redan kända sanningar. Bland annat gottades det i att tre Stockholmsturfare finns bland de tio turfare i världen som tagit flest unika zoner, Entertainer, BigAl och Dubbelsexa. Livligt diskuterades behovet av en 5000-unika medalj. Fyra turfare har redan erövrat fler än 5 000 unika zoner och Entertainer har bara dryga hundratalet unika zoner kvar för att sälla sig till den skaran.

Rickshaw, som med den äran ser till att Stockholmsregionens pubträffar blir av, gjorde denna pubkväll en storartad entré. Med kvällens alla pubgäster som publik och mitt i vårt vackra Stockholm lyckades den busskörande turfaren synkronisera sin levelling till Turf King (level 50) med medaljen Take 25 000. Om det konststycket säger Rickshaw själv: ”Ett sådant här siffernörderi kan bara åstadkommas av ett geni eller en galning”.

En del av kvällens spekulationer handlade förstås om vilken beskrivning som passar Rickshaw bäst, – geni eller galning? Inte minst viktigt att reda ut med tanke på att den samme har lagt zonerna i helgens öppna vinterevent vid sjön Magelungen.
Är det jakten på galna eller genialiska zoner som går av stapeln på bräcklig is?
Den som startar i eventet på söndag får chansen att själv bedöma den saken!

– Foto Cattis B

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *