Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

0turf_kärlek

Turfade ihop – blev sambos

KÄRLEK. Turfaren Dreas89 träffade sin sambo för första gången under en Turfhelg.

Här är hans berättelse:

Det hela började med att vi träffades genom en gemensam kompis på en SM-tävling 2011 i Lund. Vi hade tillsammans med några andra länge hängt på samma forum. Vi som träffades där la till varandra på Facebook, inte så mycket hände.

På våren 2012 började jag Turfa i Karlstad under nicket Dreas89. Det var riktigt kul, slutade med att jag också skaffade en cykel och turfade på hyggligt under vardagar men främst aktiv var jag på helgerna.

Jag började också att föra en konversation med min blivande sambo. Jag tipsade om Turf och det tog inte lång tid innan hon också var helt såld och turfade dagligen nere i Helsingborg som Mikaela1. Vi har båda en förmåga att helt fokusera på en sak när vi väl börjat.

”Idag har vi hus…”

Jag turfade, jobbade och turfade samt tränade. Började via Facebook konversera mer och mer med min blivande sambo, främst om Turf, och föreslog att hon skulle åka upp till Karlstad för en helg med turfande. Hon kom upp, vi turfade och hon stannade även lite längre så under dagarna när jag jobbade så turfade hon.

Efter den helgen så var det vi. Idag har vi hus och en liten David på åtta veckor. Sambon har åter tagit upp Turfandet för att komma ut lite med barnvagnen och själv har jag tyvärr inte varit aktiv på något år.

Får se ifall vi får lilleman att bli aktiv turfare så att cirkeln är sluten inom några år.

Dreas89

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *