Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Supporter-turfare: ”Låt fler än en ta samma zon”

Turfs utvecklare lät turfare med Supporter-status rösta om vilka funktioner som ska införas i appen härnäst.

Möjligheter för mer än en turfare att ta över en zon – och fler medaljer. Det är önskemålen från de betalande Supporter-turfarna. Spelarna med S:et på magen fick rösta om vad som ska bli nästa steg i utvecklingen av appen.

– Vi kommer att lyssna på omröstningen genom att prioritera de två alternativen högre, skriver utvecklarteamet i ett meddelande.

Här är resultatet i omröstningen:

 • 50% More than one can take same zone
 • 28% More medals
 • 6% Do not care, do your thing
 • 6% Vector maps
 • 4% More separate chats
 • 3% Possible to have custom avatars
 • 3% Create your own toplists
Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Det är ju rätt viktigt att spelet inte innebär några gameplay-fördelar för parturfare, eller omvänt det får inte bli någon försämring för dom som vill spela som vanligt. Överhuvudtaget är det nog viktigt att man tänker till när det gäller regelverket för parturf, d v s poängsättning, blocktider mm.

  Problematiken med parturf är något de arbetat med sen spelets begynnelser så det kan du lita på att de tänkte över ett par gånger :)

  ser inte hur parturf på nåt sätt ger fördelar? om nåt är det väl kul för dom som vill kunna spela tillsammans och inte vänta på blocktider, solo spelare kommer knappast drabbas av detta.

  För mig är fördelen vid resor och tagandet av unika zoner, att inte behöva vänta på en blocktid att sluta …. poängen har vid dessa tillfällen mindre betydelse för mig. Likaså om jag inte kan ta igen på 24 timmar.

  Jag som själv egentligen bra bryr mig om unika zoner och har fått ligga i gräset och väntat på att zoner blir avblockade tycker ändå att det blir en spänning i spelet om man inte behöver ta hänsyn till andra.

  Ja det är sant, ständigt behöva hålla koll på zoners blocktid osv är riktigt irriterande och inte alls kul när nån precis norpar en zon före tid och 30m blocktid… så jag hoppas det blir ett bra system om fler kan ta samma zon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *