Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Stor intervju med Jacoby95

Frågor och svar. Turfaren Jacoby95 i Enköping har testat intervjuautomaten på Turf 24. I en exklusiv intervju berättar han hur han fastnade för Turf via sin bror.

– Mitt Turfnamn Jacoby95 har nog inte riktigt någon betydelse, men däremot idén till namnet började med att jag tog namnet från MTV:s tidigare program ”Scarred” där programledaren hette Jacoby och sen 95 för att jag är född 1995, så då blev det Jacoby95.

Hur började du turfa en gång i tiden?


– Det började med att min brorsa höll på med Turf och jag var ute med honom och chillade, och då märkte jag att han stannade upp lite då och då. Då undrade jag vad han gjorde – och då sa han att han turfade.
 Just den tiden så visste jag inte vad Turf var för nånting, så då visade min brorsa mig vad det var, och då tänkte jag att jag skulle testa och se om det var kul.
 Och efter att han testat Turf ett tag, så fastnade jag i det! 
Det var så det började, 
så nu turfar jag så ofta jag får tillfälle för det.

Det finns som bekant många spel i spelet: topplistan, seriespel, lagturf — vad är dina prioriteringar just nu? 


– Försöker bara ta så många zoner det går, men helst de zoner som finns i staden som man bor i. Åker man till någon annan stad, så försöker jag passa på att ta lite zoner då och då, sen försöker jag också få lite medaljer, de som är enklast att få. Många är svåra, men vissa lite lättare.

Promenerar du, cyklar du, eller hur tar du dig runt?

– 
Än så länge så går jag bara till de olika zonerna som dock tar lite tid, 
men när jag väl kan och får tillfälle för det, så kommer jag nog börja cykla istället. Det går fortare så.

Berätta hur du gör när du turfar — är du ute så fort du får chansen eller satsar du på galna ryck en gång i veckan?

– 
Det är lite olika till och från. 
Ibland så fort jag får chansen för det, och ibland nån gång i veckan, det är lite olika.

Vilka medaljer eller bedrifter i Turf är du mest stolt över?

– 
Är mest stolt över medaljen som jag fick där man skulle ta minst tre zoner mellan klockan 02 och 03 tidigt på morgonen. Var nog ganska trött sen, men jag lyckades! Håller just nu på att satsa på medaljen där man ska minst tre zoner mellan klockan 04 och 05 på morgonen.

Berätta — vad har du för minnen från dina rundor? Har det hänt något speciellt någon gång när du varit ute och plockat zoner?


– Det var nån typ av raggarbilträff för ett tag sen och då passade jag på att turfa lite samtidigt.

Vad händer på din hemmaplan? Är ni många som turfar? Växer intresset? Har du fått med någon annan att turfa?


– Här i staden där jag bor så brukar det vara en hel del som turfar. Sen ifall intresset växer, det vet jag inte. Men man får hoppas, med tanke på att Turf är väldigt kul i sig! Har dock inte riktigt lyckats få någon annan att turfa tyvärr.

Kanske har du någon zonfavorit som du vill tipsa andra turfare om? Någon man borde besöka?

Har ingen speciell favorit-zon, men brukar däremot ibland ta de zoner som finns närmast där jag bor. Finns säkert många som man borde besöka, men kommer bara inte på någon just nu.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *