Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

spökmedaljghostwine

Spökmedaljen – en Turfberättelse

Zone taken. Hur går det om man dricker vin, rumlar in på kyrkogården mitt i natten och försöker ta Spökmedaljen? Turf 24 har kommit över en skröna som lockar till skratt.

Återberättat för en Annan turfare:

En turfare hade varit tillsammans med vänner hela midsommarafton. De hade picnic-lunch på dagen och grillade på kvällen hemma hos vännerna.

Denne turfare var väl rätt mör när hen cyklade hemåt strax efter elva på kvällen, med ett par glas vin och någon liten snaps med öl därtill innanför midsommarskjortan/klänningen.

Kvällen var ljuvlig, så den anonyma turfaren tog sig en liten extrasväng. När klockan var strax innan midnatt och hen närmade sig slottet och gamla kyrkogården kom hen på att det kunde passa bra att ta spökmedaljen. Vilken bra idé! Eller inte.

Den anonyme turfaren funderade på hur den skulle pricka rätt minut och inte missa den åtråvärda medaljen.

Hen körde in på kyrkogården och tänkte erövra zonen bland gravstenarna till övertagnings-stapeln var på hälften, gå ur – och invänta tolvslaget och gå in igen och låta stapeln gå ner i botten.

”Det var fasiken vad snabbt det gick” tänkte turfaren i mörkret. Hen hade dessutom fått kronan på knoppen, men vid halva tiden sprang hen ur zonen, åt fel håll. Zonen var större än hen trott – och ”Zone taking” hördes. Två minuter i tolv.

Den anonyma turfaren kan ju skylla på alkohol, trötthet, midsommaraftons förtrollande månsken – eller vad sjutton som helst. Eller så kan hen helt enkelt säga att det bara var djäddrans klantigt.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Ja men det var ju också klantigt av denne turfare att inte innan ha tagit reda på att just den zonen har tagits från listan som Holy zon. :-D :-D Hur det nu kunnat göras fattar inte jag. Den är verkligen en Holy zon i mina ögon, mer än Domkyrkan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *