Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

guldsilverbrons

SJ, TXL och URacing på pallen

En tuff och vintrig omgång ligger bakom oss. Här är analyserna.


– Vi kunde tidigt se att TXL från Malmö skulle ge allt denna omgång men sakta och säkert har SJ från Uppsala tuggat sig ikapp och förbi. Kanske var det vädret i ett blåsigt Malmö som tog knäcken? kommenterar Turf 24:s expert.

– Det har ryktats i chatten att SJ är släkt med den flerfaldigt norska mästaren Nicke1 så uppenbarligen ligger turfen i blodet.

På andra plats ser vi URacing från Västerås som denna omgång lyckas ta bronset som Västerås förlorade under förra omgångens sista dagar.

URacing har även han norska erfarenheter med två countrymedaljer från grannlandet.

Strax bakom finner vi CykologenCOM från Norrköping som varit ute på ordentligt cykeltestande av både mountainbike och cyclocross, men tyvärr testade han inte tillräckligt mycket utan får nöja sig med en fjärdeplacering.

En av skaparna till seriespelet, Jimo, skapade i början av omgången en omröstning om vem vi trodde skulle vinna Elitserien denna omgång. GW007 från Kalmar var mångas favorit och vann omröstningen med 7 röster, på delad andraplats hamnade DaHunter från Stockholm och Florenskan från Uppsala med 3 röster var.

– Det var länge jämt mellan GW007 och DaHunter men under sista veckan har Kalmars kämpe tappat i kampen och halkat ner till en femte plats. Det blev istället en säker seger för DaHunter med god marginal.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Än är det många timmar kvar in nästa omgång börjar.
    Vi andra har ju hela natten på oss att komma ikapp !!!
    ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *