Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

0hackr

Gav fuskpoäng till oskyldiga turfare

PÅVERKAR POÄNGEN. På lördagseftermiddagen gick Turf Crew ut med information om att spelet rullas tillbaka ett dygn.

– Någon har gjort falska zonövertagningar i flera oskyldiga turfares namn de senaste 12 timmarna, skriver Turf Crew på Turfs officiella Facebooksida.

Bland annat har turfare fått zoner i Kina och England, utan att de har varit på plats. När Turf 24 granskar kartan visar det sig att flera svenska turfare är registrerade på utländska zoner på olika håll i världen.

Säkerhetshålet ska nu vara tilltäppt av utvecklarteamet, som också rullade tillbaka spelet för att jämna ut poängen igen:

– Det innebär tyvärr att alla som tagit zoner mellan natten fredag-lördag fram tills nu (CET) kommer att förlora sina takes och medaljer från den här perioden, skrev Turf Crew på lördag eftermiddag.

Vissa turfare ska dessutom ha fått sina konton låsta under tiden som saken utreddes. De kontona ska låsas upp inom kort, lovar Turf Crew som hoppas på spelarnas tålamod.

Läs också: Stor ilska riktas mot hackaren

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Det är så man inte tror sina ögon. Helt otroligt, varför någon ger sig på Turf!? Lågt. Och jättebra av alla engagerade som försöker åtgärda felet.

  tycker dom skötte det uruselt, turf var ju igång i princip hela dagen innan dom stängde ner lite för kvällen, knappast ok många var ju ute och turfade under dagen? nej skärpning andra gången strul med hack och fusk, blir det mer så kommer folk sluta turfa och då vet alla vad det innebär..

  Varför pratas det om fuskpoäng? Det är ingen som fuskat, det är någon som saboterat!

  Kalla det för vad det är, en hacker attack. Sluta peka ut Kina och England, och indirekt mig, genom en bild på Shanghai. Det stora flertalet som drabbades av den usla säkerheten i spelet var spelare med hemmaregioner i Sverige.

  Har du något förslag på ett bättre rubrikord?

  Absolut inte meningen att peka ut någon, men efter vad vi förstår har många fått zonövertagningar i just Kina och England. Bilden är ett försök att illustrera detta.

  är väl ingen som har pekat ut dig väl ? förstår inte varför du känner dig ens utpekad bara för det bild på kartan so what?. ja det var både en hacker och att den som gjorde det tog dom i toppen och gav dom massor med fuskpoäng dvs zoner som dom ska ha tagit genom nåt gps fusk hack….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *