Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

extrabridge

Ny zontyp: Bridge

Turf har fått ytterligare en ny zontyp. Efter vattenzoner och ”holy zones” har nu broar valts ut som speciella.

Till den nya zontypen följer också en ny medalj, Bridge Crosser, som en spelare tilldelas om den tar tre bridge-zoner under 30 minuter.

Enligt Turf Crew har det också blivit enklare att klicka på zoner i appen och grafiken för zoner av aqua och holy-typ har uppdaterats.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Retroaktiva är riktigt tråkiga, bara ramla in och inget att se fram emot. Nya medaljer som tar lite tid att bli klar med vore skoj.

  nja knappast, precis som det finns unika, 100, 250 osv så jag hade gärna sett en medalj för x antal take overs på samma zon, eller turfat x antal år det är ju medaljer man hade känt betyder lite extra än dom 2 senaste som är lite väl enkla.. sen hade väl ingen tvingat dig att höja ?

  Kul med ny medalj, tog 10 minuter så va den i hamn :)
  Instämmer att det vore kul med en medalj som tar lite tid, gärna med nivåer som TO medaljen. Tex 50 Lila zoner, 100 lila zoner, 200 lila zoner och så vidare. Visst är det en jättebra ide? /Bont Västerbotten

  Alltså säg att du får en dag en medalj retroaktivt med 1000 take overs på din mest tagna zon, nästa nivå ligger på 2500 take overs, hade inte det varit kul eller? jag tycker det i alla fall det vore en intressant medalj för oss som inte jagar poäng eller är med i serie spelet. Samma med turfat x antal år med nåt krav på antal poäng eller take overs varje månad, skulle en såna som tar tid inte vara intressanta att jaga ? är ju sen upp till var och en om man vill höja dom eller stanna på den nivå man fått ingen blir ju tvingad direkt men jag vet många som vill ha såna medaljer det har föreslagits många gånger i forumet..

  Jo, JOhan. Det vore kul med en sådan medalj också. 1000 TO på en zon osv. Kanske tom en medalj för 3 zoner med minst 1000 TO.
  Jag är för ”långdistans/långtid att ta medaljer” /Bont Västerbotten

  en variant vore med dessa nivåer på take overs en och samma zon,

  100
  250
  500
  1000
  2500
  5000
  7500
  10 000

  alltså en variant på upp till 10 000 take overs på en och samma zon hade varit kul ifall nån ville jaga upp till den.

  Bra förslag. 10.000 lila kan ju bli lite tufft
  10.000 TO på en zon e realistiskt för mig m inte 60 miljoner poäng Deathzone kommer nog före. Vi får jobba på denna ide. Vet fler som önskat detta/Bont VB

  tanken är att det ska finnas en hög nivå, precis som att ingen nånsin lär toppa lvl 60 då måste dom nog göra om hela poäng systemet men det borde finnas där så man kan suga på den lite högsta medaljen ;)

  Inför de det efterlängtade förslaget att kunna ta varje medalj flertalet gånger med en siffra som visar hur många gånger det är gjort så framtidssäkrar de ju intresset för spelet en hel massa.

  Vad sägs om en rondellhundmedalj? Bro-konceptet borde gå att överföra direkt till rondeller; här i Linköping har vi åtminstone tre zoner som ligger inne i cirkulationsplatser och minst två till i nära anslutning.

  Jag har nån gång spånat på en vattentornsmedalj, X st på ett dygn eller dylikt. (Turf08-internt: Medaljen kan få heta ”BigAl” :-) )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *