Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Maqqan berättar om silvret

silvermedaljKarlstad. I ett blogginlägg berättar Maqqan om den hårda kampen mellan andra- och tredjeplatsen under förra omgången (47, 05-2014).

Silvermedaljören Maqqan och bronsmedaljören MajOxe låg mycket jämt in i det sista och turades om att ha andraplaceringen.

Maqqan berättar på sin blogg om ett tufft race och om stödet från Karlstadturfarna:

— Inför den avgörande helgen så bad jag övriga Karlstadsturfare om hjälp, något jag inte hade gjort så mycket under omgången annars. Jag bad dem att lämna Karlstad och Hammarö helt till mig ifrån lördag klockan 18 fram till omgångsstarten dagen efter.

Maqqan lyckades även plocka den svåra medaljen Greed-200 under omgången:

— Telefonen började spamma ”zone lost” då Karlstadsborna som ville säkra sina placeringar i seriespelet då hade gett sig ut efter att ha avvaktat mitt Greed-200 försök, tack för det! skriver Maqqan.

Läs hela blogginlägget här.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Bra gjort av er som hamnar så pass högt upp, jag tycker dock att det börjar bli lite för mycket av ”snälla ta inte mina zoner jag går för medalj”. Vad jag förstått hände samma sak under stora delar av omgången även i Örebro. Det förstör lite charmen med Turf måste jag säga.

  Ja i malmö fick en snubbe revisitor bara för att han bad att ingen skulle ta hans zoner, vad är det för vits att vara stolt att ta en medalj du fick hjälp av andra ?? inte enligt mig,, man ska väl få en medalj efter prestation och inte att dina lagspelare låter dig ta den sådär bara.. helt löjligt ju.

  Turf kommer att gå samma väg som cyklingen gjort där man har tävlingsstall med hjälpryttare för att lotsa fram sin Turfstjärna till seger. Vi kommer få stall med en föråkare som åker en halvtimme före stjärnan och ett antal hjälpryttare som kommer ge möjlighet för stjärnan att ligga på rulle. Samtidigt kommer de andra stallen att skicka ut sina hjälpryttare att försöka ta zoner strax innan en stjärna kommer fram till en zon. Den här utvecklingen kommer helt klart gynna medelstora städer där det bara kommer finnas plats för ett stall.

  Västerås har redan så många så där kommer nog inte det funka 66, men i andra medelstora städer så kommer nog nybörjare få det hett om öronen när dom ”stjäl” zoner av stans stjärna. Kommer inte gagna turf, vi kanske också får se ett lags hjälpryttare göra utflykter till närbelägna städer för att förstöra nattpph för andra lags stjärnor.

  I örebro sades det inte stora delar av omgången. Dock sista veckan och då endast med tanke på miljonen. I örebro förekommer inga team. Men man kanske inte åker ut och medvetet förstör.

  De som vill är välkomna till Örebro och turfa. Precis som Loaf säger förekommer ingen team åkning för att gynna någon turfare. Det är snarare så att man tar zoner för sin egen skull. Om vi inte hade jobbat och frekvent tagit zoner i Örebro hade Loaf aldrig kunnat vinna. Hans PPH var inte mig veterligen heller inte abnormt hög?!
  Däremot kan jag tycka att Örebro är relativt platt vilket gynnar alla i Örebro som lägger ner 6-7 timmar om dagen till att turfa!

  Vilket struntprat, jag följde Örebro-chatten under sista två veckorna ganska intensivt och det var väldigt mycket ”ställa upp för Loaf”, ”Ska du ut snart eller ska jag låta dina zoner vara” osv. PPHn var visst abnormt hög under långa stunder, över 1000 under många timmar per dygn. Stå istället för att det var team-körning halva rundan…

  Turf handlar om så mycket mer än att bara cyka. Det finns andra appar som mäter hur lång och hur snabbt och hur länge du cyklat. Att ha vänner anser jag vara en fördel i spelet turf. Min pph var som högst 1066 tror jag och med den summan kommer jag inte ens i närheten av vad andra turfare haft som max pph. Att jag sen delade upp mitt turfande över hela dagen och tog över 220 zoner per dag i 27 dar kan ha haft inverkan på min pph då det inte var någon annan som ville hålla det tempot, det fanns faktist stunder då jag ville cykla men inte kunde för att det inte fanns några zoner. Ordet Teamturf går jag inte med på däremot kan jag sträcka mig till det som vi i Örebro kallar ”Gentlemannaturf”.

  klart att han hade kommit högt upp jag såg ofta hur han nästan gjorde typ 900pph oftast.. det ger väldigt mycket faktiskt…

  turfsmurfen50, allt är beroende på hur man gör det, skall du ut om en timme, ok, jag rensar så du har mycket att ta men ingen block. Det är teamkörning. När skall du ut nästa gång? I morgon? Ok, då får du ha dina zoner ifred. Kom igen nu. Visst är det han gjort grymt, men det är rätt uppenbart att de flesta i Örebro har anpassat sig efter Loaf. Kul men kanske inget som gagnar Turf direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *