Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

Keeponwalking blir Turf-ordförande i Stockholm

I veckan träffades en entusistisk skara Stockholmsturfare för att bilda föreningenTurf Stockholms län på ett konstituerande årsmöte.


— Vi vill bilda denna förening för att det ska vara lättare att få hyra lokaler/anläggningar, få sponsorer till tävlingar med mer,
berättade Blabert, som var kvällens mötesordförande.

Till styrelseordförande valdes Keeponwalking. Övriga ordinare ledamöter som valdes var: Bombina, Blabert, Jockatim och LBz. Suppleanter:  BigAl, ConEdo, Elena och Yenx.

— Jag tackar för förtroendet att tillsammans med dessa härliga människor få starta upp vår Turfförening i Stockholms län, säger Keeponwalking.

Ett första styrelsemöte blir det på tisdag i nästa vecka.

— Därefter kommer vi att kunna lämna lite mer information till alla som turfar i Stockholm. Jag vill rikta ett tack till Maqqan som lät mig/oss få ta del av Värmlandsföreningens stadgar och protokoll. Det har varit till stor hjälp, säger Keeponwalking innan hon turfar iväg i Stockholmsnatten.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Då får väl jag vara så ödmjuk och passa vidare tacksamheten till MasterOfTurf som skickade sina stadgar och protokoll till oss inför att vi skulle bilda vår förening.

    Det är bra att vi kan hjälpa varandra :). Tack för lyckönskningen snabelanna. Vi kommer säkert höra av oss för att få lite tips från er i Kalmar och Värmland :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *