Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

0turftck

CykelTurbo vann cykeln i Kalmar

Gröna Turfgubben delade ut priset

UPPDATERAD. Över 100 turfare från hela Sverige tävlade i Kalmar på lördagen i en riktig Turffest.

Alla var där. Den gröna Turfgubben. Stora delar av svensk Turfelit. Turfare från bland annat Västerås, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Blekinge, Växjö och Östergötland.

— Det blev en riktig Turffest, kommenterar Turf 24:s expert.

Vid tiotiden laddade turfarna upp med aktiviteter; segway, cykelbutik, grillad mat och Strut-Turf, en minitävling där turfare i olika heat gjorde upp på en konstgräsplan iklädda långa strutar framför sina ansikten.

Allt sändes i Turfradion via nätet.

Här är vinnarna:

I två och en halv timme tävlade sedan alla turfare med varandra. CykelTurbo från Kalmar visade på enorma krafter och lyckades ta hem segern i cykelklassen – och vann därmed den specialframtagna Turfcykeln. Maqqan tog hem andrapriset: en airbag-hjälm. Thunell kom på tredje plats.

Fidde klev också upp på prispallen som etta i ungdomsklassen. Även Skärmletaren tog guld, som den snabbaste av gåturfarna.

Hela resultatlistan finns på kalmarturf.se

Specialskrivna Turflåtar

Efter tävlingen följde en välbesökt prisutdelning och stora delar av skaran fortsatte Turffesten på restaurang, där det bjöds på trerätters och specialunderhållning. Den lokala artisten Anders Brandell framförde specialskrivna Turflåtar.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Följde evenemanget hemifrån, verkar ha varit en supertävling och riktigt bra arrangerat! Radioprataren var toppenduktig!
  Grattis till alla vinnare!

  Grattis Cykelturbo och väl kämpat alla.! Tack för en toppendag och ett väl genomfört event. Trevligt att få ett ansikte till en del av ”nicken” =)

  Japp!:)

  Hade en fin ledning men ett otaktiskt vägval och strax därefter tekniskt strul innebar att de andra kom ikapp och förbi enkelt…

  Tack Kalmar för ett väl anordnat event och grattis CykelTurbo!

  Tack så mycket! det var verkligen tufft och jämnt! jag klantade till det i mitten av tävlingen men fick sen flyt igen och sen hade jag ju fördel av att jag bor i Kalmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *