Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

NewBridgeKing vann gåturf-event i Kalmar

imageMed 1 250 poäng, 72 övertagningar och 47 unika zoner sprang NewBridgeKing hem segern när ett 20-tal turfare samlades i Kalmar på trettondagen.

TBIT och sune kom tvåa och trea i eventet, som ägde rum i de centralaste delarna av Kalmar, på ön som kallas Kvarnholmen.

Hela slutresultatet går att hitta på den officiella sajten.

Eventet hade celebert besök av regionens zonutläggare tomtebloss, enligt vad Turf 24 erfar.

Eventet var ett så kallat ”closed event”, vilket innebär att man måste ha anmält sig i förväg för att delta.

Kalmar län är enligt uppgifter till Turf 24 på frammarsch i Turfsverige, bland annat genom ett samarbete med Kalmar kommun som har fått många nykomlingar att visa sig på Turfkartan. Mer information om föreningen i Kalmar län finns på kalmarturf.se

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Även om jag inte är ett stort fan av just gå-turf så var detta galet roligt! Tack alla som deltog och som gjorde eventet möjligt! #ömmafötter

    Håller med ovanstående talare/skrivare. Jag är ingen gångare, jag är en cyklist, men det var galet trevligt och jag utgår nu från att detta är en återkommande trettondagsgåturf.
    Anna

    Spring-turf gillades av mig… :-) Skönt att jag levde upp till de höga förväntningar vissa hade och lyckades plocka hem en alltid skojjig seger. Blev lite förvånad när MasterOfTurf meddelade att TBIT skulle sprungit några meter längre än mig, men kan nu konstatera att det bidde ett litet läsfel på ca: 2km, dvs oceaner av marginal till min fördel… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *