Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Intervju: Mattiasp74 satsar på unika

Mattiasp74 är en av turfarna som satsar hårt på att ta 2500-medaljen. Turf 24 fick tag i turfaren i Arboga, mitt i jakten på unika zoner.

– Det har tagit tre år att nå nästan 1900 unika. Tappade lite motivationen september 2015 när alla zoner som tagits inte gällde och jag hade ett trettiotal i Göteborg, säger Mattiasp74.
Men nu är du på jakt. Du var i Ludvika igår och i Arboga idag?
– Ja och det var kämpigt. Zonerna i Ludvika på ytterkanterna såg lätta ut, men vad jag inte tänkte på var att Ludvika ligger i Dalarna och Dalarna har berg. Ludvika ligger i en dalgång. I dag när jag var i Arboga var det lika jobbigt. De zonerna som låg på södra sidan av gamla E18 som jag tog hade en ganska stor höjdsträckning. Såg ut att vara 200 meter mellan zonerna, men dessutom 50 – 100 m i höjd också.
Hur har du råd att flänga runt så här?
– Mina föräldrar skulle kolla på husbil på ett ställe i Ludvika, såg att det var en drös zoner där och hängde på. I dag skulle de se Medeltidsgrejerna i Arboga och jag hängde på för att ta unika, vad ska man annars göra i Arboga?
Så du tvingar ut dina föräldrar för att hjälpa dig?
– De är pensionärer, de ska aktiveras.
När beräknar du ta 2500-medaljen?
– Förhoppningsvis så kan jag låna husvagnen och ställa den på nån camping nästa sommar i Stockholm och ta en drös zoner där.
Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *