Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Intervju: Fridays läste om Turf och fastnade

Intervju. Fridays har gjort som en rad andra spännande turfare – hon har svarat på frågorna i Turf 24:s intervjuautomat.

– Mitt turfnamn Fridays har stor betydelse för mig för varje vecka så är det fredag och jag heter Frida, och namnet finns i mitt Turfnamn också. Jag började turfa i mars samma dag som jag fyllde år, efter att jag hade läst om det i tidningen. Nu har jag fastnat för det. Jag turfar varje dag och om jag inte gör det någon dag så måste jag köra en långrunda dagen efter.

Det är ganska roligt att se hur mycket som kan skilja mellan olika cyklar: vissa turfar på gamla rostiga studentcyklar medan andra går in för att köpa det senaste. Vad använder du när du turfar?

– För det mesta så cykelturfar jag, men i vinter blir det nog att gå långa promenader med min hund. Men det som är svårt med att gåturfa är att man blir blockad hela tiden av andra.

Berätta hur du gör när du turfar — är du ute så fort du får chansen eller satsar du på galna ryck en gång i veckan?

– Just nu är jag ute när jag går till och från skolan och sen på kvällen så tar jag en lång cykelrunda här i stan. På helger så åker jag till Uppsala för att samla nya unika zoner.

Vilka medaljer eller bedrifter i Turf är du mest stolt över?

– Den medalj som jag är stolt över är Ghost-medaljen som man tar mellan 00:00 – 00:01 som jag tog nere i Tidaholm med min pappa en kväll då vi inte hade något att göra. I Tidaholm är det inte så många som turfar så det var ju lite svårt att ta den.

Vad händer på din hemmaplan? Har du fått med någon annan att turfa?

– Den senaste tiden så har det blivit fler och fler som turfar här där jag bor. Men just nu det som jag håller på med att nere i Tidaholm är att lägga ut i tidningen och göra reklam för Turf för att få fler att börja med det eftersom det är bara jag som turfar där nere. Jag har fått med både mamma och pappa. För någon dag sedan så började pappa turfa och han tog hela stan där nere och har fastnat för det.

Kanske har du någon zonfavorit som du vill tipsa andra turfare om?

– Det finns så många zoner men min favorit är den vid fyren på Fårö. Det som är fint med den zonen är att man ser havet och den andra zonen är vid raukarna på Fårö där man kan se på när solen går ner på kvällen.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *