Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

guldextra

Björke vann – så var omgång 69

Björke, aivar och kingenin stod på pallen efter omgång 69. Mycket hann hända under månadens Turfkamp.

Turf 24:s analys av omgången:

Denna omgången inleddes i rasande tempo av turfarna i Eskilstuna. Någon vecka in i omgången kunde vi se Hovde på första plats och Rusdryck på andra plats. Hovde tappade tyvärr tempot efter första veckan. Tydligen så hade turfaren dragit på sig jobb, en åkomma som många turfare känner igen och drabbas av.

– Jag och Hovde avbröt tävlan samma dygn någon vecka in vid runt 280 000 poäng. Björke hade segern i princip med 19 dagar kvar, då aivar och kingenin inte var i närheten av pallplats vid denna tidpunkt, berättar Rusdryck för Turf 24.

Istället dök Björke från Norrköping upp och tog över ledningen. Björke som är en välkänd profil i topplistan höll denna gång hela vägen till guldet efter att tidigare nått två tredjeplaceringar och en andraplacering. Frågan är när vi får se denna turfare nästa gång i toppstriden eller om han är nöjd nu med sitt guld? Ännu hägrar ju miljonen…

Detta var andra guldet i rad till Norrköping samt den femte regionmedaljen i Östergötland i rad till Norrköping, som historiskt sett har varit lillebror i Östergötland med Linköping att se upp till. Är detta ett permanent tronskifte?

På andra plats finner vi aivar från Solna, stravacyklisten som denna gång tyvärr inte räckte ända fram men vi gratulerar turfaren till sin första omgångsmedalj någonsin!

På tredje plats finner vi kingenin från Kalmar som därmed tar sin nioende (!) omgångsmedalj, sitt andra brons. Man undrar vad hon äter till frukost som orkar köra på detta vis flera år i rad? Hon tog sin första guldmedalj sommaren 2012, alltså för nästan fyra år sedan. Grymt imponerande!

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Det var en tråkig omgång att följa vilket är trist, bra kämpat till ettan såklart men det hade ju varit lite mer roligt att se fler än 1 bara köra för guldet, varför är det så lite ? antar väldigt få har orken eller viljan att köra så mycket som krävs..

    Har du Johan något annat att säga än att allt är tråkigt? Vore kul med en postitiv kommentar ifrån dig någon gång :-)

    Bra jobbat och grattis till medaljörerna! Dock är storyn Inte helt korrekt beskriven. Jag och Hovde avbröt tävlan samma dygn någon vecka in vid runt 280k poäng. Björke hade segern i princip med 19 dagar kvar, då Aivar och Kingen inte var i närheten av pallplats vid denna tidpunkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *