Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

liga

En första titt på nya ligasystemet

På söndagen öppnade den nya ligatabellen inne i Turfappen för spelare med Supporter-status.

Så fort en Supporter-spelare tar över en zon den här omgången, placeras den automatiskt i ligasystemet som är en tävling som pågår parallellt med de vanliga topplistorna på regions-, lands- och världsnivå.

Ligan som man tillhör dyker upp som en topplista bredvid de andra listorna under topplisteikonen inne i appen.

– Det här kommer att få fart på serietävlandet även för de turfare som ännu inte engagerat sig i de tredjepartsutvecklade seriesystemen, konstaterar Turf 24:s expertkommentator.

– När funktionen släpps för alla turfare så kommer ingen att undgå att ligasystemet existerar och i vilken serie som man hamnat. Därefter börjar kampen.

Finns det något du saknar?

– Det är jätteroligt att seriesystem införs i appen. Det är en krydda som har saknats, och som det uppenbarligen har funnits ett sug efter. Det visar inte minst de alternativa serier som byggts upp med hjälp av data från Turfs API. Möjligen saknar jag ett sätt att hålla koll på andra ligatabeller än just den man själv befinner sig i. Det är svårt att följa toppligorna, som det är nu – men det kanske kommer en sida för det på turfgame.com?

Den senaste tiden har det funnits två kända tredjepartsutvecklade seriesystem: dels turf.kng.se/serie som har varit igång i flera år, och dels Turf Divisions som just nu verkar ligga nere.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Det ska släppas för alla spelare när test och utvecklings perioden för supporters är klar.

  Det antal som krävs för att fylla nivån över (dvs nivå 8 i denna omgång ). Om jag har förstått rätt blir det 640 spelare totalt och per serie beror på hur många serier som är med denna omgång.

  Under utvecklings fasen är det en som går upp, men det är inte hugget i sten. I början tills vi har nått toppen fylls nästa steg upp fullt vid omgångs starten.

  Förstår inte vitsen med serier, ska man ligga i toppen måste man ju typ spela dygnet runt i princip ? går ju inte ha ett normalt liv och samtidigt hålla på där… dom flesta finner nog detta ointressant faktiskt. Ge oss nya medaljer istället som alla kan i lugn och ro fiska efter..

  Klättra så långt du orkar och vill. Bestäm dig för att hänga kvar i den division som ger lagom motstånd. Du kommer ha olika motstånd från månad till månad vilket ger variation åt spelet.

  Tyvärr kommer ”appligan” inte ge så stor variation eftersom bara tre spelare av tio byter division när allt kommit igång. I ”gamla” seriespelet byts halva gruppen ut, sex av tolv spelare vilket gör det till mer balansgång att hänga kvar. Med tiden kommer appligan mest likna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *