Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

league

Därför låg seriespelet nere

TILLBAKA IGEN. Plötsligt försvann seriespelet och många turfare undrade vad som hände. Turf 24 fick tag på Jimo, som är en av de drivande bakom det fristående seriespelet.

– Seriespelet har inga ekonomiska intäkter och därav har sidan legat på olika servrar vars ägare bjudit oss på utrymme och trafik, berättar Jimo för Turf 24.

– Den nuvarande servern är privat. Eftersom sidan ”hostas” gratis kan vi inte ställa krav på ”uptime”. Det som hände var en allvarlig serverkrasch och att få upp allt igen var tidskrävande och inte prioriterat från serverägarens sida. Vi strävar naturligtvis efter att sidan ska vara så stabil som möjligt och reklamfri.

Hur gjorde ni för att få upp sajten igen?

– Vi hade kontakt med serverägaren och bad att han skulle ta sig tid för att få upp den.

Märkte ni att folk saknade sidan?

– Verkligen! All den positiva feedback vi hela tiden får och den saknad vi märker när sidan inte rullar får oss att fortsätta hålla igång den. Att sidan är efterfrågad av fler än 350 turfare känns verkligen kul!

Hur känns det att driva sajten, så här flera år efter starten?

– Det var roligt när det gick från idé till verklighet. Det är fortfarande kul för sidan engagerar turfare över hela landet. Det skulle vara kul om den utvecklades men att koda tar sin tid. Den tiden har tyvärr inte Knegge, som står för kodning och så vidare.

Seriespelet har etablerat sig bland turfarna, och ger spänning även i lägre divisioner. Hur känner ni inför det?

– Det är delade känslor. Det roliga är att de flesta verkar vara aktiva. Det negativa är att vi har fått indikationer att det är svårt att avancera från division4. Det kan vara en intressedödare om det känns övermäktigt att avancera från lägsta divisionen.

Fotnot: Seriespelet är igång igen och hittas som vanligt via adressen turf.kng.se/serie

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    I turfdivisions så är de lägre divisionerna regionsbaserade. När man flyttas upp eller ner så flyttas man till den regionen man tillhör, om det finns någon sådan division och plats ledig i den.

    Det var roligt att sidan kom upp igen. Den saknades verkligen när den låg nere. Jag tror att jag inte är ensam om att vilja sponsra med en peng om den möjligheten ges.

    Hoppas ni orkar driva sidan vidare. Vet att det kan vara tufft, speciellt när det är ideellt och tar stor del av fritiden. Kanske kan ni uttöka gruppen och ta hjälp? Seriespelet är populärt och en viktig del av Turf-världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *