Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

extra

Bromsar spridningen av nya zoner

Teamet bakom Turf har bestämt sig för en ny inriktning, skriver zongeneralen Blabert på den officiella sajten.

I början av maj fanns omkring 18 500 zoner i Sverige. Enligt Turf Crew börjar antalet zoner bli tillräckligt.

– Jag minns när jag började turfa – då fanns 200 zoner i regionen, nu finns 2 744, skriver Blabert på turfgame.com.

Istället lägger man nu om kursen och försöker att erbjuda nytt intressant innehåll, istället för att vara beroende av stora zonregn.

Som exempel tas nya de nya ”Holy Zones” som har en annan status och betydelse än vanliga zoner. Sedan långt tidigare finns vattenzonerna som är speciella eftersom de erbjuder en viss medalj.

– Vi kommer att få se fler zonattribut och fler medaljer som är länkade till dem, skriver Blabert.

– Jag är övertygad om att jag inte är den enda som tycker att den utvecklingen är intressant!

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Tror ni är rätt ute men samtidigt så måste ni jobba för att utjämna systemet. Att turfa i tex sala är mycket lättare än att turfa i ex avesta eller större delarna i stockholm pga att det är så kuperat. Bara det att ingen vinnare i Stockholm på länge hittas säger väl allt trots att det finns så många.

  Tycker själv att hela pph och take over systemet borde göras om då. Zoner nu verkar det som sagt finnas överflöd av, är väl bara byhålor med väldigt liten befolkning då som är undantaget.

  Omgångsspecifika medaljer är aldrig fel. Det skulle hålla intresset vid liv.

  Men att broms antalet zoner är en katastrof. Det finns många ställen som inte är utbyggda bra medans andra har nästintill för många.

  Eftersom det inte förekommer någon ekonomisk vinning annat än äran och medalj för 1:an så tycker jag att top-10 i en region skulle kunna få namnge valfri redan befintlig zon inför kommande omgång. ”Kostar” inget för spelmakarna och kunde bli en kul grej. Låt säga att jag blir top-10 i Stockholm. Jag skulle t.ex. då döpa om Jakanpark för en månad. Eller Billyzone ;-)

  Att hitta innehåll som gör att den mer tillbakalutade turfaren tycker det är intressant att fortsätta – det är utmaningen.

  Trist att det bromsas ner med zoner, åtminstone här i norra Sverige där jag tycker det knappast finns tillräckligt med zoner.

  För att öka intresset för de som har ”alla” medaljer tycker jag att det skulle vara bra att kunna upprepa och uppgradera vissa medaljer, t.ex Insomnia, Restless, Dark Ninja, Dawn Ninja, Neutraliser, Revisitor, Stamina, Staminator och El Stamiatore.

  Gör man det, max en gång per omgång, får man en extrapinne, och efter 5 eller tio gånger en lagerkrans på sin medalj. Eller nå’t…. :-)

  Jag förstår tankegången, men håller inte riktigt med.
  Hur kul är det att ta en Holyzone egentligen? En kort kul grej bara liksom, men inget man går tillbaka för att göra. En Aquazone kan man däremot ta igen med glädje, men utan ny medalj.

  Jag önskar fler zoner i turfintensiva städer, t ex Göteborg. Vi ligger klart i underläge jämfört med Stockholm, Västerås, Örebro, Umeå, Kalmar mfl.

  Fler medaljer behövs för att bibehålla intresset för spelet. Mellan 1000 och 2500 unika är steget långt, och därefter är det slut.
  Efter fler än 20 regioner är det också slut för den medaljen.
  Eller för 25000 tagna zoner tar medaljerna slut för det också.

  Jag tror att fler än jag vill ha fler ”morötter” förutom äran att kämpa vidare.

  Mitt förslag är alltså, fler medaljer för uppnådda resultat, och några fler zoner i det backiga Göteborg.

  Hoppas detta inte uppfattas som gnäll, jag älskar Turf.

  Mvh, Badbalja. Mikael J

  Jag tycker det kunde finnas en medaljserie för antal gånger man tagit den zon man tagit flest gånger. T ex skulle då mina 600+ tagningar av RydEast räcka till en Single-500 eller vad man nu kan kalla den…

  Jag tycker antalet z är rätt ok. Behövs bara några enstaka utfyllnader. Något som kunde locka fler att fortsätta över rank 40 är att man kunde använda omgångspoängen som ”betalning” för exempelvis kortare takeovertid. Känns förbannat meningslöst att överhuvudtaget ha en takeovertid ändå. Annars kunde man tex köpa ytterligare zonförslag.

  Det är ett feltänk – om Turf inte samtidigt rättar till misstaget med blocktiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *