Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Arrangör: ”Jättekul att vi fått ihop så många”

Stockholm. Turf 24 lånade några minuter av Varginnan, en av arrangörerna, och tog pulsen inför årets upplaga av Bonanzan.

Hur går det med förberedelserna? Hur känns det, nu när det börjar närma sig?

— Det går bra. Det börjar falla på plats och lugnet infinner sig mer och mer för varje beställning och trycksak som levereras. Vi börjar känna att vi har koll på läget nu.

Deltagarna väntade länge med att anmäla sig, men till slut lossnade det — var ni nervösa?

— Jag ska erkänna att vi var väldigt nervösa över att ingen skulle vilja komma. Vi hade räknat med, i runda slängar, 150 turfare per heat och när det bara var en vecka kvar var vi inte ens i närheten. Då började vi jaga och ”kampanja” via alla medier vi kunde komma på. Jag vet inte om det hjälpte eller om det bara var så att folk behövde en vecka till på sig att bestämma sig, men det var en enorm lättnad när det började trilla in anmälningar. Nu är det jättekul att vi fått ihop så många. Det kommer att vara väldigt många turfare som rör sig kring Enskede IP på tävlingsdagen. Vi hade gärna sett fler som anmälde sig till betalheatet för att kunna få in mer pengar till priser och servrar, men nu blir det lite mer av ett exklusivt heat. Lite som vi ser att Bonanzan är.

Det sägs att det ska sändas Turfradio från Bonanzan i år — vad kan vi se fram emot där?

— Det stämmer att det, om tekniken inte strular, kommer sändas Turfradio. Där kommer det att live-rapporteras om Bonanzan, hur deltagarna ligger till, fakta och statistik samt roliga anekdoter.

Några andra överraskningar som väntar deltagarna?

— Vi har några specialpriser som i nuläget är hemliga. Barnpassningen har inte haft jättestort intresse, men vi kommer att ha aktiviteter och tävlingar för barnen både under heaten och mellan dem.  

Något annat ni i arrangörsgruppen vill tillägga, så här bara timmar innan eventet?

— Vi hoppas att det blir ett lyckat event och att alla klarar sig utan skador. Det kan lätt bli hetsigt när man tävlar men vi vill avsluta med ett ”be careful out there”.

Läs också: ”Fortfarande hoppfull om vädret”

 

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *