Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

vinnarzon_bjorke

Björkes otroliga bedrift

Historiskt dubbelguld – och romantiskt frieri i vinnarzonen

Turf 24:s kommentator sammanfattar aprilomgången.

Denna omgång fick vi se en bedrift som inte är alltför vanlig numera, eddyueue och meaw gjorde det på tiden det var omöjligt för någon utanför Stockholm att vinna men nu har Björke från Norrköping gjort det som första turfare i modern tid: Björke tog guld för andra omgången i rad!

En helt otrolig bedrift. Alla som tagit guld på senare tid vet hur slut på energi man kan känna när lättnaden övar att omgången är över dyker upp.

Björke hade fler överraskningar på lager denna omgång. Den 13 april dök hans vinnarzon för omgång 69 upp och det var inte vilken zon som helst visade det sig. Zonmakaren embeoo hade lyckats forma zonen som en ring och döpt den till ”KryosVigaOss?”
Björke hade givetvis lyckats locka med sig sin trolovade Kryos till zonen då den dök upp vid 18.
Låt detta bli ett bra exempel på hur ett frieri ska gå till, nu måste man helt enkelt alla turfare ta guld innan man får ställa frågan. Kryos meddelade sedan i chatten att det blev ett ja så nu är frågan vid vilken kyrka som vinnarzonen för omgång 70 kommer placeras?
Om vi nu lämnar de lyckliga tu så kan vi kika på hur omgången såg ut. Denna omgång var det faktiskt ZoneBender som tog en tidig ledning, jagad av flertalet tidigare medaljörer. ZoneBender lyckades tyvärr inte behålla sin ledning och berättade i chatten att det brakade det loss i fotlederna och knäna vilket givetvis satte käppar i hjulet. Hen försökte ändå men fick ge upp, en erfarenhet rikare i varje fall och kanske får vi se ett nytt försök framöver?
Istället tog Björke över ledningen och behöll den hela vägen även denna omgång. Bakom honom lyckades MadMajk knipa silvret vilket var den enda valören av de ädla medaljerna som denna Jönköpingsprofil saknade i sin samling.
På tredje plats finner vi ~Sisyfos~ som fortsätter sitt sisyfosarbete och plockar topplacering efter topplacering.
Bakom topptrion så ser vi även där en gammal guldmedaljör i Stone från Västerås som jagade på i hopp om att topptrion skulle tröttna men det var aldrig riktigt nära denna gång.
Stort grattis till samtliga!
Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *