Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Diskutera: Vilka effekter får Iphone-Turf?

genre0922Den 29 september släpps Turf för Iphone. Kommer kartan att krylla av turfare? Hur tror du att det kommer att påverka antalet turfare? Tyck till i kommentarsfältet!

Appen har varit ute till alfa- och beta-testning för Iphone under en lång period. Nu är det dags. I slutet av september får Iphone-användare också möjlighet att ge sig ut och jaga zoner.

Turf 24 har varit i kontakt med nyfikna som väntat på chansen och som nu följer nedräkningen. Så fort det är dags ska de installera appen.

Det finns också turfare som har två telefoner – en extra Android-telefon enbart för Turf. I oktober kan de nu flytta till sin vanliga lur.

Enligt siffror från Global Web Index är över hälften av de smarta telefonerna i Sverige en Androidmobil. Iphones är något färre – iOS-användningen ligger mellan 30 och 40 procent.

Hur tror du att spelet kommer att påverkas? Skriv en kommentar!

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Jag tror det kommer komma många nya användare, dock så tror jag (hoppas dock att det ska fungerar fint) att det kan vara lite buggigt för iOS så att det får en liten negativ klang vilket är synd på ett sådant bra spel.

  Tror att det kommer bli många nya användare men att många av dessa aldrig kommer ta mer än ett par zoner första veckan. Det har varit så när det har kommit in många nya android användare från någon artikel eller liknande. Väldigt många nya användare men tyvärr så har de droppat av.

  Nja, fler än så tror jag att det blir. Men de kommer kanske att vänta med att ”satsa” tills det att nästa omgång startar. Nu på söndag är det kanske för tidigt att köra hårt. Första månaden blir en ”provmånad”

  Håller med dig om den tendensen. Undrar hur man kan få folk att stanna kvar längre. För uppenbarligen går det att fastna. Se bara på oss :)

  Jag tror det behövs mer marknadsföring på mindre orter för att Turf ska ”slå” där och för att det till slut ska komma fler zoner på en liten ort.

  Tror att det dubblerar användarskaran på sikt. Android- och Iphone-användarna är ganska fundamentalistiska, så det är nog få som byter eller kör med en speciell ”Turf-telefon”. Därför är det många som inte använt Turf, som nu får chansen. Men det går inte över en natt.

  Tror det är främst gamla Androidspelare som kommer köra på ajfån till att börja med, problemet är ju omgångsstarter där det varit stora prestandaproblem en längre tid, en stor tillströmmning av spelare skulle ge spelet dåligt rykte på ajfån.

  Men frågan är om Andrimon lyckas få ut infon att det finns där den behövs. Det skulle behövas nån som gör bra prmaterial och gör utskick mot sajter och liknande.

  Det tror jag med. Någon form av pressmeddelande till olika branschtidningar till exempel. Inte lätt att nå ut, men hoppas att de kan göra ett försök.

  Tror inte på någon omedelbar ”boom”, men hoppas jag har fel. Jag har fått intrycket att ”Android-folket” är mer spelbenägna och mer teknikintresserade än vad den genomsnittlige iPhone-användaren är.

  Jag såg Bombina prata om Turf i TV för ett år sedan och blev intresserad. Väntade och väntade på att det skulle komma för iphone. Till sist i januari köpte jag en ”turftelefon”, då jag inte ville vänta längre. Flera vänner har iPhone och är intresserade av turf. Så att iPhone ägare inte gillar spel hmm …

  Det viktigaste är att folk blir medvetna om att Turf nu finns till iphone. Alla kan inte älska alla spel, men folk ska veta att det finns! (Feber.se och 99mac.se är tilltalade och har utlovat notiser)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *