Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

Turfförening bildas i Kalmar

kalmarTurf 24 kan som första media berätta att Kalmarturfarna nu bildar en förening för att utveckla sporten och anordna events och After Turf.

Enligt uppgifter till Turf 24 är det här Sveriges första Turfförening. Styrelsen spikades i helgen. Några av de drivande i föreningen är kingenin, MasterofTurf och sune.

— Kalmar Turfförening har som mål att utveckla sporten genom att anordna events och After Turf för medlemmarna, skriver styrelsen till Turf 24.

— Aktiviteterna rivstartar med After Turfträff den 6 november i Kalmar. Sedan kommer alla turfare i Kalmar län att bli inbjudna till ett slutet event den 17 november, också det i Kalmar.

Det ryktas även om att några specialinbjudningar till eventet kommer att skickas ut.

Turfare som är intresserade av att bli medlemmar hänvisas till adressen kalmarturfforening@gmail.com

 

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Inträdeskraven för att nya idrotter ska få ansluta sig till RF är bl.a. att man har 25st föreningar och 1500 individuella medlemmar. Det uppfyller ju inte Turf nu, men kanske i framtiden? De övriga kraven handlar om att man ska vara en ideell förening (gäller Turf:s huvudorganisation) och bedriva en verksamhet i enlighet med idrottens ideologi, men som inte är besläktad med redan befintlig idrott. Lite luddigare krav men klart uppnåbart med lite fokus, argument och vilja från Turf:s sida. Med andra ord vore Turf faktiskt en fullt tänkbar RF-ansluten idrott i framtiden om vi bara skalar upp själva föreningsverksamheten!

    Lustigt att du skriver detta. Jag har faktiskt lekt med tanken, att det förmodligen skulle vara både bättre och billigare att ge arbetslösa en lämplig telefon och uppmana dem att turfa i stället för att sysselsättas med att hålla varandra i hand och titta på tv eller göra något annat meningslöst.

    Jag är dock naiv nog att tro gott om mänskligheten och hoppas fortfarande på att det skulle gå att skapa riktiga arbeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *