Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Så laddade Kalmar inför Turffesten

ÖVER 100 DELTAGARE. Just nu pågår febrila förberedelser i sommar- och studentstaden Kalmar.

förberedelser

Intresset är enormt och turfare från hela landet väntas strömma till Kalmar på lördag. De ska delta i Turf Championship, en av årets största tävlingar och Turfevent.

Fortfarande chans att uppleva Turfdagen

— Eftersom det är ett öppet event finns det fortfarande chans att delta, även om du inte har föranmält dig, berättar arrangörerna Kalmar Turfförening för Turf 24:s utsände.

— Sista chansen är egentligen att dyka upp  på tävlingsdagen. Det underlättar för oss om man sticker in huvudet i incheckningen på eventområdet innan tävlingen börjar.

Underhållning bokad

Redan har över 100 turfare föranmält att de kommer på lördag och ett stort antal av dem väntas även vara med på banketten på kvällen.

— Vi har bokat toppenunderhållning till kvällen, utlovar föreningens representanter.

”En Turfarena”

Turf Championship Kalmar utgår från den tidigare allsvenska fotbollsarenan Fredriksskans i centrala stan. Den ligger naturskönt, nära vattnet och de historiska delarna av centrum. Fotbollslaget Kalmar FF har flyttat till en ny fotbollsarena utanför stan.

— På lördag blir Fredriksskans en Turfarena istället, kan man säga. Det kommer att bli mäktigt när över 100 turfare kastar sig ut på sina cyklar efter startsignalen.

Turf 24 bevakar eventet på plats.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *