Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

turf_divisions

Parallellt seriesystem tar form

”Turf Divisions” är ett nytt seriesystem som just nu fylls på med turfare.

Det nya seriesystemet, som alltså löper parallellt med redan etablerade Turf League, kör sin första omgång under juni månad.

Systemet testades 2013, men låg enligt vad Turf 24 erfar nere en period, på grund av finjusteringar.

Turf Divisions innehåller fyra nivåer. I nivå ett finns bara en division, i nivå två finns två divisioner, i nivå tre fyra divisioner och nivå fyra har åtta divisioner.

— Flera divisioner kommer läggas till efterhand som divisionerna i nivå fyra blir fulla, skriver Turf Divisions skapare på sajten turfdivisions.jagduvi.se.

Redan har ett flertal turfare registrerat sig.

Hittills är kraven och poängen lägre än i Turf League.

— Det här kan, till en början, ge en ny möjlighet för de som tycker att konkurrensen i det etablerade seriesystemet är för hård, kommenterar Turf 24:s expert.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Jag lyckades precis innan ni skrev om Turf Divisions byta layout (anpassa den lite bättre för små skärmar) så att er fina bild stämmer inte längre med verkligheten :)

    Tackar för att ni skrev om Turf Divisions, så det genom att det blev en massa mera besökare på sidan och att flertalet kom härifrån.

    Skoj! (Bilden uppdaterad). Hör gärna av dig om du har något nytt på gång i sammanhanget.

    Gult betyder att man ligger på kvalplats. Antingen kval upp eller kval ner. 48 h innan turfrundan är slut så börjar Turf Divisions kvalrunda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *