Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

TriggerHappy hyllades med specialmedalj

Foto: Pandora

Foto: Pandora

Den 10 december hade Uppsala Turfträff, som vanligt på restaurang Stumpen i Uppsala.

Förutom trevligt umgänge, taktiksnack och utbyte av Turferfarenheter hölls även en medaljutdelning, där turfaren edjur delade ut en riktig regionmedalj till Uppsalaregionens vinnare av runda 53, nämligen TriggerHappy.

Medaljen var tillverkad av edjurs syster och eftersom det var sjunde gången TriggerHappy vunnit regionmedaljen hyllades han med en speciell ”hepta-regionmedal”, som var försedd med 7 stjärnspetsar.

Virkade zoner

edjur höll ett tal till vinnaren, där hon anknöt till refrängen i låten ”Oops I did it again” av Britney Spears. Medaljen bars fram till TriggerHappy på en röd sammetskudde, tillsammans med två virkade zoner, en grön och en röd.

Foto: Weekendstones regionmedalj. Foto: PurpleAvenger

Weekendstones regionmedalj. Foto: PurpleAvenger

Detta var Uppsalas andra regionmedaljutdelning. Runda 52 vann Weekendstone Uppsalas regionmedalj och tilldelades då en riktig regionmedalj av edjur på Turfträffen i början av november. Att någon annan än TriggerHappy vinner i Uppsala hör till ovanligheterna.

PurpleAvenger

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    ”Hep! I did it again, I played with my phone, I got lost in the game” kändes passande för en hepta-regionmedaljvinnare. ;-)
    Redan ikväll är alla turfare välkommna till Svartbäcksgatan 26 i Uppsala (fd Stumpen, nu Iberico) för ny turfträff med medaljutdelning.
    Stort tack till PurpleAvenger som är både turfträffsgeneral och frilansande turfreporter och till Hylaeus som startade medaljutdelningarna och gav mig idén att involvera min syster.

    Det händer mycket i turfregionen Uppsala! Man kanske skulle bli lokalreporter. ;0)
    Imponerande bravader av både medaljvinnare, medaljmakare och andra turfare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *