Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!
stockholm-vasteras

Turfare intog Västerås

Invasion. En grupp Stockholmsturfare genomförde sista söndagen i september en ”invasionsresa” till Västmanland där de intog Västerås och ett antal andra närliggande orter. Här är deras berättelse.

Totalt var vi drygt 30 stycken som åkte dit i hyrd buss, även en lastbil hade hyrts för att vi skulle kunna få med oss cyklar. Projektet kallade vi för ”Turf08 On Tour”,
Planerna för detta projekt drogs upp tidigt i augusti, där jag och några till spånade på upplägget. Det var redan från början extremt viktigt att detta skulle vara hemligt så att våra planer inte ”läckte” till turfarna i Västmanland, som då skulle kunna ha organiserat ett försvar mot vår attack. Vi kontaktade därför personligen ett antal Stockholms-turfare vi kände någorlunda och som vi trodde skulle kunna vara intresserade av att delta. Vi bedömde att ca 35 st var ett lämpligt antal turfare för ett sådant här evenemang.
"Invasionskarta" över Västerås.

”Invasionskarta” över Västerås.

När vi hade deltagarlistan klar med fördelning på cykelturfare/gåturfare vidtog själva detaljplaneringen med att placera ut turfarna i olika grupper på de platser som skulle bli måltavlor för vår invasion. Flertalet turfare placerades på olika områden i Västerås, men även ett antal andra hyfsat närliggande orter som t ex Sala, Hallstahammar, Köping och Arboga fick besök av mindre grupper.
Rickshaw
Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Nog skulle jag vara på borta plan själv den dagen, hade lämnat Västerås för Surahammar som skulle varit ett mål för invasionen men Stockholmarna körde visst fel ;-) Hade varit skoj att träffa på dom :-)
  Riktigt skoj och jag hoppas fler tar efter er.

  Nja, vi körde inte fel. Dom som skulle till Surahammar fick ta länstrafikens buss dit för att vi som skulle vidare mot Hallstahammar, Kolsva, Köping och Arboga skulle spara tid. Men det gick inte bättre än att dom istället klev på bussen mot Hallstahammar där det redan fanns tre stycken av oss.

  Turf är ju ett ensamspel egentligen förutom turfträffar. Att då göra något tillsammans fick turf till en ny dimension. Det var jättetrevligt och ett mycket bra initiativ av Rickshaw. Mycket snack på bussresan och en gemensam picknick i Vasaparken, dit även några västeråsare kom för att hälsa, innan vi åkte hem igen.

  Turfföreningen för Stockholms län kommer att ta med någon resa per år i verksamhetsplanen.

  hade varit roligare om man kunde vara flera och ta samma zon, eller att en zon kan ha upp till 5 ägare samtidigt eller nåt.. rätt så tajt i västerås oftast hehe

  Det finns en tråd i forumet om förslag till uppdateringar, du kanske kan skriva i den så kan utvecklarna se det? :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *