Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

sochi-2014-260801_1920 (1)

Öppet vinterevent i Stockholm

På självaste alla hjärtans dag  hålls världens första öppna vinterevent arrangerat av Turf08 ♥ ♥ ♥

Söndagen den 14 februari är dagen då många taggade turfare bänkar sig bakom skärmen för att taktiskt erövra guldmedaljen i vinterns största och öppna Turf08 match.

Det är faktiskt sant, den här gången är det varken fotboll eller de vanliga tv-kanalerna som lockar till ökad skärmtid. Nej, nu snackar vi om ett legendariskt spel. Det handlar om en match i Turf eller om du så vill – en omgång i världens mest hälsosamma e-sport.

Det lär inte stå på innan det här spelet lockar miljontals turfare varje månad, hundratusentals om dagen. Drömmen om att få se event-medaljörerna glida fram med poliseskort längs Valhallavägen till en spurt utmed Stadions fullsatta läktare är snart sann.

Men före det händer tar vi ett steg i taget och erövrar zonerna som ligger bara just där banläggaren och 08-Turfaren Rickshaw lagt dem.

Du som vill imponera på världens alla turfare eller du som vill undvika att komma på distans eller du som bara vill vara med är välkommen till ett härligt vinteräventyr på och runt isen vid sjön Magelungen.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *