Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

turfmedals

Lista: Det här innehåller nya Turf-versionen

Turf har släppt en ny version och nu vet vi vad den innehöll.

Uppdateringen är laddad med buggfixar – och medaljer. Det handlar dock inte om helt nya medaljutmaningar, utan om medaljer i redan existerande serier.

Beskedet lämnades på turfgame.com och i sociala medier tidigt på tisdagsmorgonen – och på torsdagen dök uppdateringen upp.

Iphone-användare får glädjas åt:

 • 5000 unique-medalj
 • Take-30000-medalj
 • En ny Staminatrix-medal
 • Meddelandet om att man har nått en ny rank har ändrats
 • Supporter-användare kan nu se info om sina sessioner i Turf

Android-användare har fått följande förändringar:

 • 5000 unique-medalj
 • Take-30000-medalj
 • En ny Staminatrix-medal
 • Chatten och topplistan kommer ihåg den senaste fliken som man hade uppe
Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  ser inte ut som speciellt roliga medaljer : / en för unika, en är väl för nåt land och den tredje vettefan… seriöst det finns så många bra intressanta medaljförslag postade i forumet, varför bygger dom inte nåt utifrån som många vill ha ?

  Handlar nog mycket om vilka som skriker högst. Dessa medaljer upplevde jag mer som en morot för de rävar som har varit med ett tag och söker lite större utmaningar. Får hoppas på lite andra medaljer som är mer för nya spelare framöver.

  Jo nog har jag lite möjlighet att påverka eftersom vi har mer direktkontakt men jag tror personligen inte att fler medaljer är det Turf behöver. Jag ser hellre att en möjlighet att Turfa tillsammans eller i lag (i appen) skapas eller att idén missions införs.

  En medalj som saknas och skulle få turfare att lägga lite mer distans kanske är att tävla om flest omgångsunika zoner (guld, silver, brons). Borde ju vara lätt infört!

  Annars tycker jag medaljer som greed, aquamen, restless, staminator mfl borde omgångsinstansieras, dvs man ska kunna ta dem en gång per omgång och sen har man helt enkelt ett visst antal av medaljerna i fråga. Då skulle nog fler anstränga sig att ta tex greed-100 eller vad det kan vara som man är nära eller sätter som mål för sig själv. Som det är nu får man ju inget för det mer än första gången.

  Så ni som ev kan påverka i den riktningen, please do!

  I övrigt så är jag helt för att kunna gruppera ihop turfare. Säg förslagsvis 2 timmar åt gången för att kunna turfa gemensamt. Den/de man då är ihopgrupperad med måste ta zonen inom säg 2 minuter för att de ska få take point (alla får full). Annars blir de som inte hunnit blockade. PPH kan delas i gruppen men minst 1 PPH var. Blir ju lite krångel att lista zonägare men det går ju att lösa på flera sätt :-)

  Live-ledar-medaljer. Flest poäng för tillfället. Ner till regionsnivå…Flest TvT mot speedmaster100-medalj?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *