Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Loafs egna ord om miljonrekordet

Örebro. Loaf berättar själv om resan till miljonen: stöttningen blev bjuden på champagne gick i mål i egna vinnarzonen

 

”Hej hej, Loaf här. Rätt slut och trött men glad.

Ska försöka sammanfatta det hela på något sätt.

Det började med att jag ville visa att jag ville ha regionmedaljen. Jag hade fyra dagars ledigt och cyklade allt jag kunde. Insåg då att jag låg på miljontempo med 36 000 om dagen.

Skojade: varför inte på fyra?

Då kom regnet. Ingen annan cyklade särskilt mycket så till slut ägde jag hela stan, fortfarande på miljontempo. Då chattade EZGenesis med mig och skojade om att det var synd att det inte var en femveckorsomgång, då hade jag ju kunnat gå för miljonen. Jag skojade tillbaka och sa: ”Varför inte på fyra?” Och han frågade om jag orkade det. Och jag sa nää.

Då startade något i mig som fick mig att vilja se hur länge jag kunde hålla miljontempot. I vecka två började ryktet gå om att jag var ute efter miljonen, även om jag själv inte hade vågat tänka den tanken. Jag ville ju bara se hur länge jag skulle orka. Andra turfare här i stan började ställa upp för mig och tog inte sina extra vändor med mera.

Bjöd på glass

I slutet av vecka två hade jag tappat miljontempot och kände mig väldigt trött. Via chatten blev jag varje kväll sporrad av Jonac som sa att han trodde att jag skulle fixa det. Själv var jag tveksam.

Men när väl vecka fyra började och team Örebro hjälpte till och tog zoner när jag kunde cykla och inte tog zoner när jag inte kunde gick det som på räls. Vissa dagar stod Klynert vid någon zon och bjöd på glass, samma gjorde Eskimonika. Jag har verkligen känt mig uppbackad.

Champagne i egen vinnarzon

På fredagen, två dagar innan deadline, pajade cykeln.

Då återgick jag till den gamla tantcykeln jag började turfa på för ett år sedan. Och sista dagen blev jag magsjuk och när jag väl gick i mål på Loafbackyard kändes det som att jag tagit ut det absolut sista ur kroppen.

Då fick jag en rejäl överraskning: ett gäng Örebroturfare mötte mig vid zonen och bjöd på champagne och mackor. Då stod jag på benen ett tag till.

Men nu ska jag vila ett tag. Nästa utmaning blir väl att jaga unika i sommar skulle jag tro.”

Loaf

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Bjuden på champagne av andra turfare i den egna zonen. Det borde väl indikera på vilken nivå den här prestationen är…

    Känns oerhört stort. Men jag tror att andra väldigt snart gör om det. Men det var kul att vara först.;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *