Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Loaf plockar segern i Eliten-serien

Loaf, KingOfTheSlope och TriggerHappy ligger längst upp i seriespelet när omgång 43 (01-2014) sätter punkt.

Nästa omgång får Eliten-gänget sällskap av Tturf och aspe som ligger på uppflyttningsplats i Turfettan.

Tturf hade fler poäng den här omgången än Loaf, så det kan bli riktigt spännande i Eliten nästa vända, kommenterar Turf 24:s expert.

 

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Tack till mina motståndare i div 2-4, ni sporrade mig till lite mer turf än jag tänkte mig denna omgång. 30″p var mitt mål men det blev 48″p då jag ville hålla mig kvar i 2-4an, ryckte upp mig efter en svag start och såg till att hålla lite distans till nedflyttningsplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *