Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Turfkommentatorerna
BILD3

”Kom igen, nu blir vi supportrar”

Det är nu som det är dags för oss att betala tillbaka.

***

Det finns många olika sorters gratis på nätet:

Piratgratis. Alltså där man laddat ner något utan lov. Turf är inte piratgratis.

Betala-i-appen-gratis. Alltså där det först är gratis men man sedan får kostsamma överraskningar inne i spelet. Turf är inte betala-i-appen-gratis.

Full-med-reklam-gratis. Nix, Turf är inte full-med-reklam-gratis.

Pay2win-gratis. Alltså där det visserligen är gratis att spela, men du måste betala för att ha en möjlighet att vinna eller bara klättra. Turf är inte pay2win-gratis.

Turf är nämligen bara: gratis.

Spelet utvecklas av upphovsmännen och drivs av Turf-teamet, helt utan stora inkomster eller löner. Det finns ingen dold agenda eller gömd hake för spelarna.

Samtidigt använder många av oss appen varje dag. Vi har provat den, kanske i flera veckor eller år, och är helt medvetna om att den fungerar och att den är rolig.

Det är nu som det är dags för oss att betala tillbaka. Bidra till att servrarna fortsätter att snurra för oss. Att mer prestanda kan köpas in. Att underhåll görs. Kom igen, nu kavlar vi upp ärmarna och blir supporter — alltså betalar en summa knappt lika stor som en fika varje månad för att stötta spelet. Möjligheten släpps inom kort.

Och det spelar ingen roll vilket mervärde vi får i appen om vi betalar. Egentligen behöver vi inga ingame-pets, nya kläder till Turf-gubben, kunna byta skal på interfejset eller Star Wars-röst på ljudmeddelandena. Det räcker med att vi bara kan fortsätta att ta över zoner.

Vi turfar ju mer än vi fikar, eller hur?

Turfkommentatorerna

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Absolut! Själv har jag dessutom tänkt uppgradera min donationsmedalj från ”Angel” till ”God” lagom till jul så där blir det ytterligare ett bidrag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *