Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Klintan11 segrade i Bonanza Foot

klintan11Turfaren Klintan11 briljerade under Bonanzan. Först som vinnare i dagens första heat, till fots. Därefter på scen som karaktären ”Bosse Turfare” inför publiken på Bonanza-banketten.

På kvällen efter Bonanza 2016 rullades den röda mattan ut till en av krogarna i hamnen i Kalmar. Under den välbesökta banketten dök en tidigare okänd turfare upp. ”Bosse Turfare” var spelaren Klintan11:s alterego som i ett specialskrivet standup-manus lockade till skratt med Turf-relaterade skämt.

”Hur många har suttit mitt i naturen, slagits av skönheten och tänkt – här borde det ligga en zon?” undrade ”Bosse Turfare”. Många i publiken höjde sina glas.

Tidigare på dagen hade Klintan11 slagit till som segrare i löpartävlingen. Zonerna, som låg utspridda i ett stort område runt Kalmars stadskärna bjöd på tuffa distanser, puls och kamp om vem som hann först.

Jagade gjorde sweest (andraplats) och rabbit_rail (tredjeplats) som tog välförtjänta placeringar på prispallen. Även Mazarin var hack i häl. NybroMotion svirade om från grön Turfgubbe till löpardräkten och knep femteplatsen.

klintan11

Läs också:

Shitty och AtZero i hård kamp i cykelheatet
14-åring trea i cykelheatet – utmanade med PPH-taktik
Bildextra från Bonanzan

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *