Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

Karlskrona lockar kända namn

Flera välkända turfare härjade i Karlskrona i helgen.

sune hade en stor del av staden och dagen efter härjade Snusmumriken och mipson, berättar en turfare som följde genomsvepet på håll.

Nuvarande Sverigetvåan xaldin6497 dök också upp i Karlskrona och ska enligt uppgifter till Turf 24 ha tagit den hypersvåra Greed-250 genom sitt besök i stan.

— Att se sådana här storturfare komma till stan måste vara en upplevelse, konstaterar Turf 24:s expert.

— De sveper igenom en ort lite som en naturkraft och dammsuger stället på zoner.

HaraldTH och Kim65 brukar annars ha Karlskrona i sitt grepp, enligt vad Turf 24 erfar.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

  Åker man runt och jagar döda områden så är 250 inte svår. Hur många har tagit den med merparten i sin hemmaregion? xaladin6497 har varit runt i halva skåne, hela blekinge och hela kronoberg för att ta den. Sånt klarar alla av om man lägger pengarna på det, så mycket för turf crews motto att inte paytowin.

  Oj oj, halvtomt glas? Paytowin kanske är ett begrepp som inte är så lätt att förstå. Att någon spelare väljer att unna sig mer ledigt och/eller är mer aktiv på sin fria tid än en annan spelare har har väldigt lite med paytowin att göra. Det behöver inte heller vara särskilt kostsamt att ta sig till andra områden och turfa, testa att turistturfa lite själv så kanske vyerna vidgas lite.

  Jag och mipson turfade både på lördagen och söndagen i Karlskrona och söndag eftermiddag i Ronneby. Vi gjorde slut på precentcheckar jag fått på Scandic som annars skulle brunnit inne annars hade jag gärna väntat tills det blev lite grönare ute. Att det blev Blekinge som fick besök var för att det var en av de två regioner jag saknat till Sweden Explorer. Och att turistturfa genom att ta unika zoner gör att man upptäcker städer och platser på ett sätt man annars aldrig skulle gjort och det är mycket givande. Inte en Blekingbo träffade vi, men vi fick en trevlig pratstund med Sune på lördagkvällen.

  Jag kan bara säga att jag är grymt imponerad av xaldin6497. Verkligen starkt gjort!
  Själv lyckades jag NÄSTAN få ihop 200 zoner bara i Kalmar men det fattades 7 tror jag. Någon tog en eller ett par zoner mot slutet och sedan tog orken och lusten slut efter 10-12 timmars cyklande.
  Att träffa Snusmumriken och mipson uppväger allt sådant….verkligen roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *