Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!
visturf

Frodovic vann Visturf i Västervik

Hettan fick luften att dallra när 34 tappra turfare kryssade fram och tillbaka på Västerviks gator under lördagen 4 juli.

 

De flesta zonerna hade namn efter vissångare som någon gång gästat Visfestivalen. Festivalen fyller i år hedervärda 50 år.

Allra flitigast var den lokale turfaren Frodovic som fågelvägen sprang nästan en mil. Tvåa kom Hallsbergsturfaren TheBear77 strax före en annan lokal turfare Bjoker.
– Vi hoppas att alla drack mycket vatten efteråt för att ta igen allt som svettats bort, berättar Bultmix som var med och arrangerade.
– Roligt var att en zon placerats ute i vatten. ”Strax över knäna” sa Fiona och lockade ut Ökenråttan (som är lite kortare).
– Många valde att vända hemåt direkt efter prisutdelningen, men vi var flera som stannade kvar i Fängelset för lite gott skvaller, öl och mat alltmedan den lokale bryggmästaren underhöll från scenen.
Fängelset i centrala Västervik är taget ur bruk som tukthus och tjänstgör som hotell/pub med egen ölbryggning i de mörka hålorna i källaren.
Trots total avsaknad av zoner valde några glada turfare från Linköping att sedan förlägga sin söndag på Hasselö i Västerviks skärgård.
– Stort tack till alla som kom för att göra Västerviks första event till en fullträff. Alla är välkomna hit nästa år, alltid som turfturister och förhoppningsvis även som eventbesökare.
Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *