Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

Dramatiska dygn i Turfettan

De sista dygnen på omgång 42 utvecklades till en kamp mellan turfare i Stockholm och Uppsala runt nedflyttningsstrecket i Turfettan.

– Runt nyår stod det ganska klart att det var fyra stycken som kämpade för att undvika den sista nedflyttningsplatsen, det var PelleS, embeoo och shewolf från ”oss” samt Hylaeus från Uppsala, berättar Rickshaw som turfar i Stockholm.

PelleS hade trampat på bra efter nyår och låg på ganska säker mark inför helgen. Hylaeus hade legat lågt en tid och låg sämst till, men gjorde en monsterrunda på lördagen och passerade både embeoo och shewolf och bägge tvingades ut på sena lördagsrundor, speciellt shewolf som låg 6 k efter vid midnatt, men det jobbade hon in när vi andra sov.

Hylaeus märkte vad som hänt på morgonen och gav sig ut på en ny runda i Uppsala:

embeoo svarade nästan direkt och gav sig ut mot Nacka, gentleman som han är så lät han shewolfs zoner vara i fred. När shewolf vaknade efter några timmars sömn låg hon hotande nära en nedflyttningsplats och hade dessutom ett punkterat däck. Detta fixades snabbt och med ny runda på söndagsförmiddagen hölls avståndet till Hylaeus.

Här kan du se hur läget ser ut efter dramatiken i Turfettan.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *