Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

turf_gbg

60 personer deltog i Göteborgs event

Uppdaterad. Se LoneDogs film från eventet här!

Din_Kompis vann eventet med 2370 poäng enligt resultatsidan på turfgame.com.

På kort tid har nystartade GBG Turfers lyckats planera ett öppet event i stan. Under lördagen arrangerades Göteborgs Turf Open. Bland annat sände arrangörerna Turf-radio under eventets två timmar.

– Det var deltagare från bland annat Stenungsund, Borås, Vänersborg, Skövde, Trollhättan, Jönköping, Västerås, Karlskoga, Varberg och Halmstad förutom de inhemska turfarna, vilket visar på att suget efter event på västkusten var stort, rapporterar HappyF.

– Ohotad segrare blev Din_Kompis.

Enligt flera av deltagarna var eventet oerhört lyckat, arrangörerna hade till och med övertalat vädergudarna att ställa upp med vackert väder efter en vecka av regnande.

Priser delades ut till alla, även en del specialpriser delades ut: flest unika, första tagning för två hemliga zoner, gåturfare.

– Tack till sponsorerna Deltaco, Team Sportia och klanen Bring. Före och efter själva eventet kunde deltagarna förfriska sig med dryck, korv, kaffe och hembakt (tack Mani för bakandet) samtidigt som de kunde diskutera Turf med nya bekantskaper.

Eventdagen avslutades med gemensam middag för de som så önskade.

– Vi var 17 stycken som dök upp och avnjöt trevligt sällskap och god mat. Stort tack till arrangörerna som ordnade ett fantastiskt event, nu ser vi fram emot en uppföljning nästa år.

Läs också: Bilderna från Göteborg

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *