Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

0vägentillguldet

Demon berättar om guldet från omg. 57

EXKLUSIVT. Förra omgångens vinnare Demon berättar med egna ord om vägen till guldet.

***

Det är ett år sedan jag började turfa och har gillat det sen start. Omgång 57 började jag något avvaktande, men fick snart lust att försöka få min första regionmedalj så jag ökade lite. Efter några dagar satte jag upp ett mål – att vinna Eliten i Turfseriespelets högsta serie.

Det var fint vårväder och turfandet gick bra!

I slutet av andra veckan närmade jag mig en medaljplats, lusten att ta den var stor så jag ökade. Jag planerade att cykla maxat i en vecka och trodde då att de andra två skulle ge upp. I flera dagar låg

Jonac, Weekendstone och jag och tampades om vem som skulle ta ledningen. Det var väldigt jämt!

Min pojkvän, som genomförde Ironman i Kalmar förra året, undrade var problemet var – varför jag inte cyklade på ännu mer. Han värvades då till turfare och han fick pröva att bli jagad av en Demon i rasande tempo. I Smedby fanns 25 zoner med bra takepoäng så där for vi runt i flera timmar.

Samma dag hade jag innan cyklat 7 timmar och efter Smedbyrundorna, klockan var 23, åkte haren kingbrinke hem. Jag fortsatte då ytterligare 3 timmar i stan för att köra upp natt-pph, som under tiden sjunkit rejält. Den dagen körde jag ihop 61 000 poäng. Jag minns att jag tänkte ”jag lever”. Mycket mer var det inte. Jag var fullständigt slutkörd i både knopp och kropp.

Den veckan körde jag 53 000 poäng i snitt om dagen och tog då ledningen.

För att hålla mig kvar i ledningen fick jag hålla nästan samma tempo i två veckor till.

Så här i efterhand vill jag rikta ett tack till Weekendstone för att du inte gav upp, jag hade aldrig lyckats slå alla rekord utan att du låg bakom.

Under denna period hade vädret slagit om. Det var kallt, regnigt och en dag snöstorm med vind på 13 meter per sekund.

Min största utmaning denna omgång var att många av Kalmars vägar var avgrävda på grund av fiberinstallationer runt om i stan. Kylan, blåsten och mörkret var förstås också besvärligt.

Vilken otrolig skillnad det är att turfa i ljus och värme!

Jag arbetar heltid, men fick under perioden möjlighet att använda min flextid som nu krympt till -12 timmar under omgången.

Jag tog 8049 zoner och om jag räknar att jag haft kronan hela tiden – vilket jag inte hade – hade jag stått i zonerna sammanlagt 33,5 timmar.

Eftersom jag turfar med en Iphone så ville inte gps:en alla gånger följa med in i zonen utan måste slås av och på för att registrera att jag befann mig i zonen. Det var nog i var 10:onde zon detta hände och det fick bli ett tidstillägg på 10 sekunder, jag får därför addera cirka 2,5 timmar ytterligare vilket innebar att jag vilade i zonerna 36 timmar.

När jag startade min Turfkarriär fick jag en utmaning från kommunen att vara med i en utlottning av priser om jag lyckades ta 4000 poäng under en omgång. Jag tog 1.357.890 poäng under denna omgång.

När jag tog greed – 200 fick jag cykla och cykla. Jag försökte mig på detta mitt på dagen och flera turfare knaprade på mina zoner. Under tiden skrevs det i chatten så det lugnade sig i 15 minuter. Jag fick då en hejaklack i Kalmar som följde mig med spänning.

När jag däremot tog greed – 250 så gjorde jag det vid 04 – tiden på natten, jag gick då samtidigt över 1 miljonpoäng strecket. De sista zonerna tog jag med bil och då var det endast polisen som följde mig :)

De körde efter mig mitt i natten och när jag stannade för att ta en zon undrade de vad jag sysslade med. Jag förklarade att jag försökte äga 250 zoner och de undrade vad jag skulle få för det. Jag visade appen på min mobil och svarade att jag kunde få en medalj. Jag fick naturligtvis blåsa, men jag hade ju bara kaffe i min termosmugg. Jag har funderat på vad de trodde om mig egentligen. Dom tittade på mig som om jag var crazy.

I öronen hade jag många gånger låten Heroes med Måns Zelmerlöf. ”Dancing with the Demons in our minds”. Dancing byter jag ut mot turfing :)

Här är Demons guldomgång i siffror:

  • Vecka 1 155.000 poäng
  • Vecka 2 280.000 poäng
  • Vecka 3 380.000 poäng
  • Vecka 4 340.000 poäng
  • Vecka 5 205.000 poäng

I snitt har jag fått ihop 39.000 poäng och 230 zoner varje dag i 35 dagar.

Jag gick upp några ranker till Turf Overlord.

Tog ytterligare medaljer såsom Ghost minute och Revisitor.

Jag har cyklat 350 mil, kört 20 mil med bilen. Jag har gått ner från 64 kilo till 57.

Jag älskar verkligen cykelintervall – turfing. Jag älskar också Kalmars underbara landskap!

Demon

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

    Så klart poliserna tyckte du var crazy. Vilken turfare som tar guld är inte det? :o
    Trevligt att läsa din berättelse fast jag sett den på ganska nära håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *