Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

guldextra

Analys: Så var omgång 68

Turf 24 analyserar och kommenterar omgång 68 (02-2016).

Februariomgången startade på samma sätt som vi har vant oss vid. Tturf drog upp ett sedvanligt miljontempo med cirka 250 000 poäng under första veckan. Men sedan hände något med Kumlabon som nästan inte tog några poäng under resterande omgång utan istället drog till Sälenfjällen.

Istället var det länge jämt i toppen där ett par namn vi inte är vana att se i toppstriden blandade sig in. Till exempel kunde vi se Wettis från Västerås ligga och snoka på en tredjeplats, Wettis som annars är mest känd för sitt otroliga rekort på 620 zoner under ett dygn.

Även turfaren Ado närmade sig toppen sakta men säkert, Ado som under omgången tog Denmark Explorer ägde under en period smått otroliga 496 zoner. Tyvärr räckte det inte enda fram denna gång för dessa profiler.

Efter tre veckor så kunde man urskilja vilka tre som satsade lite hårdare än oss andra denna omgång. Spiken_ från Örebro skapade sig ett behagligt avstånd till fjärdeplaceringen och tog därmed inte bara sin första regionmedalj utan även sin första omgångsmedalj med sitt brons.

På andra plats fick vi se evighetsmaskinen ~Sisyfos~ från Haninge. Många av oss använder bara ett nick vi trivs med men ~Sisyfos~ gör verkligen skäl för mytoligin om arbetet som aldrig tar slut.

Omgångens vinnare och guldmedaljör kommer från Norrköping och heter CykologenCOM. Denna turfare slutade på fjärde plats den tidigare omgången och kanske var det bara uppvärmning inför denna omgång med tanke på resultatet?

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter
11 mars, 2016       Elit      

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *