Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Open event Lindingö Open Affisch 72p

Bjuder in till nytt Stockholm Open

Hösten nalkas,  det är dags för Turf08’as årliga cykelevent:
Stockholm Bike Open. Du kommer väl?

Stockholm Bike Open, eller 08-Open som det kallas i eventkalendern, arrangeras av Föreningen Turf i Stockholm. Eventet genomförs med en deltagarklass som tillåter både cykel- och till-fots-turf.  Det här betyder, säger Lillatanten som är föreningens sekreterare, att till-fots-turfare deltar i samma klass som de som far fram mellan zonerna på cykel. Även om förutsättningar med en gemensam klass kan tyckas ge cykelturfarna fördel så minns vi hur Rabbit_Rail till-fots-turfade sig till seger bland alla cyklister vid vintereventet tidigare i år, eller hur?

– Det är roligt att det är dags igen för ett turfevent här i Stockholmsregionen säger Changrila till Turf 24 när de av en sinkadus möts i zonen Råstasjön i Solna. Hon tar zonen samtidigt som hon sköter jobbet med att gå ut och gå med hundar. Jag är ju en till-fots-turfare som precis köpt en cykel, säger hon tankfullt. Vi får se hur jag planerar för det här cykeleventet på Lidingö.

Turf24 har lagt örat till marken på fler platser runt om i Stockholmstrakten. Mötet i zonen Riksgatan i centrala Stockholm med vad som får anses vara en initierad källa gav antydningar om att det blir en riktigt finurlig bana. En banan lagd av orienteringsnestorn LBz. En banan med många slingor och stråk där alla kan hitta just sin unika väg bland obekanta eventzoner runt Kyrkviken.

– Alla är verkligen varmt välkomna att vara med klargör Stockholmsföreningens viceordförande Majsanförfan. Det kommer finnas massor med trevliga zoner. Zoner för dem som ser varje utmaning som ett nöje, för dem som helst cyklar slättförs och för dem som till-fots-turfar. Sen tillägger hon med ett brett leende att prisbordet ser spännande ut. Medaljen eventor får förstås alla, det är ju ett öppet event. Så får ju vinnaren äran att ha det fina vandringspriset hemma till nästa års 08-Bike event. Och såklart finns det en hel del andra fina priser som är värda att kämpa för.

Förra årets vinnare, Entertainer, hälsar att han kommer funderar på målet för sitt deltagande i årets Bike Event några dagar till. Kanske blir det att bara genomföra loppet i den rätt svåra terräng som Lidingö kan innebära. Men visst lockar det att gå ut hårt och se till att vandringspriset blir kvar på prishyllan ett år till. Så klart ser han fram emot att sitta vid lägerelden och prata erfarenheter med andra deltagare mellan krovtuggor och drickaklunkar.

Alltså;  Lördagen den 17 september har du chansen att erövra en eventmedalj och Turf08:as fina vandringspris. Har du redan en eventmedalj så kan du erövra en till på Lidingö i Stockholmsregionen. Har du ingen, ja då är det hög tid att du erövrar den första när startsignalen går kl 12:00. Så anmäl dig redan nu.
Information om hur du anmäler dig hittar du på föreningens hemsida.

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *