Turf 24 har tagit paus och är vilande. Tack för att du besökt sajten! Till turfgame.com

Tack för tipset!

1 100 turfare har tappat zoner till embeoo

Nyligen gick embeoo om Bullmannen och slog nytt rekord – i hur många turfare en enskild spelare har tagit zoner ifrån.

Warded-topplistan talar sitt tydliga språk: embeoo är den spelare som tagit zoner från flest turfare. Över 1 100 personer har sett meddelandet ”zone lost” på grund av embeoo.

– Det är ett lite annorlunda sätt att tänka turf på, eftersom man måste ha koll på vem som äger zonerna, säger en anonym elitturfare som tagit flera medaljer till Turf 24.

– Du som är ny turfare kanske råkar ut för att dina första zoner försvinner extra snabbt, då kan förklaringen vara det här!

Enligt flera spelare är just en av anledningarna till Turfs dragningskraft själva spelen i spelet – och de olika utmaningar som går att hitta genom att både tävla mot sig själv och andra.

– Att samla unika turfare ger än så länge ingen medalj, men det finns förslag på det, berättar turfaren som Turf 24 har varit i kontakt med.

Topplistor över vem som tagit zoner från flest unika turfare (# players taken zones from) och vem som flest unika turfare tagit zoner ifrån (# players lost zones to) finns på Warded.

– Båda dessa har sedan länge dominerats av Bullmannen, tomtebloss och Blabert, men nu har det alltså blivit tronskifte i den ena tabellen!

Dela:Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *